Monday, 18 July 2011

2012 new toyota yaris





source:desktopmachine.com

terangsang gile pandang bende ni

NI BUKAN BENDE PELIK-PELIK SEPERTI YANG ANDA FIKIR YA....



ni suma bende yang boleh buat aku rasa macam orang gila bila aku pandang....ni impian yang belum dapat direalisasikan lagi :(

kalau ada la sesape yang kasik kat aku stor macam ni kat aku,kompem aku akan jadikan  dia member sejati!!!

Sunday, 17 July 2011

top gear MP4-12C vs. Ferrari 458 Italia



video ni aku jumpe masa tengah layan YOUTUBE....

aku memang suka tengok MCLAREN ni,kira kereta idaman aku sekarang la....he3



source:YOUTUBE

lego porsche yang menakjubkan

Wednesday, 13 July 2011

kuning

AWAS!!!!INI BUKAN PASAL BENDE2 OTAK KUNING YE....


aku nak citer pasal 2 bende kuning yang aku tengok dlam satu malam yang indah!!!


bende first ni ha....


abah baru je beli tadik...satu bonet kereta penuh durian je abah borong!!!!lepas makan macam bese la,PANAS je badan....nanti2,sesape yang tak tahan bau durian jangan datang rumah aku oke..rumah ni memang asyik bau durian je!!!hak3



ni bende kuning yang kedua...



see the malaysia shirt there???malaysia lawan arsenal la ni....layan online je,asyik-asyik bufferring je!!!tak ape la,janji rock!!!

     Tapi yang tak rock nyer Malaysia kalah la pulak 4-0....so dengan muka 'separuh' hampa(sebab i'am gunners fan)terpaksa la siap-siap nak pergi tidur....layan mimpi-mimpi indah(mimpi bawak FERRARI siot!!!)

esok nak sekolah,so...gudnite!!!

Thursday, 7 July 2011

MALAYSIA VS ARSENAL,LIVERPOOL dan CHELSEA

 





pedih betul bila aku tengok 3 gamba ni.....


nak tahu persamaan 3 gamba ni? jawapan dia senang je.....

A. buat hati aku sakit
     B. buat aku asyik terbayang VAN PERSIE kat depan mata
C. buat aku rasa nak menangis tanpa henti sebab tak dapat pergi tengok
D. semua player2 dia muka bajet je...hak3






Saturday, 2 July 2011

BERSIH la sangat....

Tiba-tiba asyik nak tergelak je aku bile baca paper beberape hari ni....NAK TAHU SEBAB DIE???


KLIK SINI....


Lepas baca apakah reaksi anda?menyokong atau membantah?
   bagi saya yang masih belum cukup umur nak mengundi ni mengatakan bahawa saya membangkang perkara ini sekeras-kerasnya!!!adakah ini caranya untuk rakyat menyatakan pendapat mereka?dengan berhimpun beramai-ramai?sudah tidak ada cara lain ke nak nyatakan suara anda semua?Adakah ini cara pemerintahan politik yang anda mahukan?Adakah anda mahu melihat pemilihan pemimpin sesebuah negara melalui demokrasi jalanan?




SAYA RASA HANYA ANDA SAHAJA YANG MAMPU BERFIKIR APAKAH PILIHAN ANDA.....renung-renungkan