Saturday, 3 September 2011

5 sebab MITSUBISHI EVO menjadi dambaan

Bagi jejaka macam aku ni mesti ada impian nak beli kereta sport/sukan kan?


Ini contoh kereta yang sering disebut ramai....MITSUBISHI LANCER EVOLUTION


apa yang istimewanya kereta jenis ini?adakah mampu terbang seperti kereta lotus dalam cerita james bond tu?

ini adalah pandangan aku kenapa kereta ini jadik idaman:

1)walaupun anda beli dalam keadaan standard kilang,dh cukop power nk racing dekat highway(speed boleh cecah 180 km/h keatas)

2)harga pasaran yang masih tinggi walaupun kereta dah berusia

3)dpt tingkatkan status kekayaan diri...evo mahal siot!!

4)dapat berbual dengan rakan anda begini
    PEMILIK WIRA: "kereta aku kenapa la macam si*l je dekat corner?paling laju pon 100km/h je,itu pon dah nak terbabas!!!"
 
    PEMILIK EVO: hahaha!(gelak riak)..."kereta aq men dekat corner lipat 150km/h rilek je...pegang stering sebelah tangan je pulak tu!!!"

5)ha!yang ini sebab utama(bagi golongan lelaki la)
    dapat usha awek-awek yang cun melecun sebab pki kete evo(y tak hensem pon jadik hensem sbab pki evo)




ini kereta abang aku:)
akhir kata,kereta jenis ni memang superb la!!legend!!!

2 comments:

  1. boleh la2......lawa la jugak kereta tu.....tapi kereta gambar first tu x lawa langsung....

    ReplyDelete
  2. y gamba first tu kalo dekat malaysia nie name die proton wira...model proton wira tu die ambek desig dripd kete evo 1,2,&3...

    ReplyDelete