Friday, 27 May 2011

ouch!!!TIDAK!!!

                       (gambar ni masa moto aku baru abah kasik kat aku...standed gila!!!)
selepas hampir setahun aku lenjan moto kriss dengan jayanya,tiba-tiba aku nampak cat moto ni makin hari makin        buruk!cat mula terkopek sini sane...dan yang paling pedih bila satu hari aku balik sekolah je tengok-tengok dekat tempat aku parking tu.....BERDERAI!!!cover set bertaburan di sane sini....rupe-rupenyer ade mahkluk tuhan yang mane satu pon aku x tau!!!telah melanggar moto aku dengan jayanya!!!
  selepas selesai mencarut(#&%%$%#%$)selama hampir 15 minit kat parking tu,aku pon start moto pegi balik umah.sampai-sampai je kat umah.....HAHAHAHA!!!adek aku gelak,memang bertambah-tambah panas hati aku!!!(sebaek kau adik aku,kalo ko kucing aku ke dh lame kene lempang lelaju!!!!)
  tak lama lepas hari kejadian(pehhh!!macam kes pembunuhan lak...)aku pon pegi la kat sebijik kedai makan...eeehhh!!!kedai spare part moto.dengan muka bangge aku telah berjaya memborong sekotak coverset yang baru!!!warna biru metalik lagi....dgn bantuan membe aku,moto kriss ni pon siap bertukar badan.
  TAPI!!!!LEPAS 4 BULAN AKU MODIFIED MOTO NI....TIBE2 AKU TERJUMPE SEBIJI MOTO YANG TIRU MOTO AKU NI!!!SEJIBIK GILER!!!.....manusia oh manusia!!!!

p/s:tolong la jangan meniru idea aku ni!!!

3 comments:

  1. sejak bile abah bagi moto ni kat kau??..perasan.lepas moto ape plak ko nak ngaku ko punye...cet pooodah

    ReplyDelete
  2. hahah..x abeh2x..ngan moto die

    ReplyDelete
  3. he3...saye sayang moto ni!!!keh3

    ReplyDelete